Just nu är klubben inne i ett förändringsarbete inför framtiden. Jag Maria Nilsson, klubbchef sedan 1/10 arbetar just nu med att ta del av synpunkter, och funderingar på vad som är fungerar bra och vad du som medlem önskar bli bättre. Har du inte hört av dig till mig än, gör det!

Det som är positivt är att det varje vecka hör av sig nya människor som vill börja spela badminton i olika åldrar och på olika nivåer. I morse hade vi exempelvis besök av 15 seniorer (65+) som provade på badminton, några för första gången i sitt liv. På torsdagar är det fullt i motionsgruppen och fler vill in. Det är fantastiskt roligt att så många är intresserade av badminton. Jag tror dessutom att den här målgruppen kommer växa vilket ställer en del krav och frågor på oss som förening hur vi kan hantera intresset framöver. Hur jag kan tro det? Jo aldrig förr har idrottsrörelsen varit så tydlig i sitt budskap och sin strategi 2025 att idrott är till för alla, hela livet.

Det tycker jag är häftigt och resan dit för oss som förening har bara börjat…

Vi ber dig därför ha överseende med att saker och ting under en period kan upplevas som att de stannat av och att vi inte har svar eller lösningar på allting. Att stanna upp, lyssna och reflektera är just nu nödvändigt för att veta vart klubben är på väg och på vilket sätt vi är på väg in i framtiden.

Vill du hänga med i HBK: s utveckling framöver?

Hör av dig: Maria@hbk.nu eller 0736-481975.

/Maria