Nu vänder vi blad och skapar något nytt. Den informationen fick jag till mig när jag tackade ja till uppdraget som klubbchef. Klubben är med andra ord under utveckling. Vad som kommer skapas på det där bladet vet jag inte fullt ut än. Inte mer än att mål behöver skapas.

Alice: Vilken väg ska jag ta?

Katten: Vart ska du?

Alice: Vet inte.

Katten: Då spelar det ingen roll vilken väg du väljer.

Alice i Underlandet får kloka ord från Chesire-katten.

Om du inte vet vart du ska hur ska du då kunna välja nästa steg och kommande steg? Utan mål ingen mening och kraft.

Därför är vi just nu i en process med att sätta nya mål på kort och lång sikt. Så vi vet vad vi ska göra för något och på vilket sätt vi ska göra det.

Justeringar kommer att ske. Det är en förutsättning om vi ska nå nya mål. För om vi gör som vi alltid gjort kommer det bli som det alltid varit. Det kan förvisso vara tryggt men vem vet vad som väntar på andra sidan 🙂

Du kommer givetvis få vara med på denna utvecklingsresa som medlem i klubben. Just nu krävs det därför från mitt håll att jag är närvarande för att ta in synpunkter från dig. I förrgår från seniorer 65+, igår från ung tjej och idag från förälder som hört av sig. På samma sätt önskar jag att du är närvarande för att ge synpunkter och bidra på det sätt som passar dig. Tillsammans skapar vi framtidens HBK.

/Maria Nilsson

Maria@hbk.nu

0736-481975